a ConFeSSion tO bE mAde....

  • kmk tauk byk org sik cayak dgn statement maut kmk opening 2008 tok tek..yg madah kmk break up...2 be honest, benda tok adalah rahsia n since kmk dah polah statement maut mcm ya, so biarla kmk terus terang....dah sikda gik lg tema BIARLAH RAHSIA!!!!
  • byk org sik tauk n i think mmg sikda org yg tauk pun...mun ada pun, jt 2 or 3 ppl jak....hehe....maybe u guys think yg kmk tok mcm kenja semcm jak....wakakah...mun nak list down scandal mandel, mmg byk koh....ieee, tak kuasa aku nak recall ok....haha....
  • kmk ngaku yg kmk penah on dgn sumone tp benda ya sik thn lamak...kmk 2 on in 2006....hehe....yajak...apa yg pasti, benda dah lepas jgnla nak dikenang gik....so i hope that i hv made u guys clear k....no doubts anymore....kuang kuang kuang...
  • mmg unbelievable tp ya hakikat....cuma sikda rezeki nak tahan lamak...apa boleh polah...tp i tell u guys...b4 tok kmk nang against org bgerek..mdh apala guna n so on la..tp once kt dah kenak, br kita tauk..hehe....
  • oklah, yajak ndk dipdh....thanks guys for reading my blog....to nana, yup we stay frens forever....to hai, kdg2 kita akan terpolah benda yg unexpected...thats y kmk tarik diri...hehe....rindu dgn lambaian manja tgnku???lak, kmk overrule ok????to tomo, nang ada hati juak nak berfamili dgn aku tek????to dil, payah kan bila break up????sikpa dil, kt akan mjejak cinta di thn br tok..hehe.
  • thats all for now....mls nak nyambung...
-i used to hv someone special in my life-

2 Ur Opinion...:

NuRLyaNa said...

Aih...huhu...sedeh maca. Nway, sik sangka cuti dah nak abis. Huhu.... Jumpa di kelas! n mdhan jumpa someone special in 2008. Hehe....teringin juak paduhal tek....haha

haiRonny said...

wah,bravo sheri!!! semoga ktk jumpa gik insan lain d tahun baru..overrule jak selalu..hahahaha